PR-ul romanesc premiat la Berlin, la Gala SABRE Awards 2006

Agentia de relatii publice BDR Associates a castigat Marele Premiu SABRE la categoria, Cel mai bun proiect din Estul Europei, precum si certificatul de excelenta la categoria Cel mai bun proiect de PR pentru relatii comunitare, din zona EMEA si Statele Unite. Trofeul SABRE, patronat de publicatia The Holmes Report din Statele Unite, a fost acordat la sfarsitul saptamanii trecute la Berlin, in cadrul Galei Laureatilor, desfasurata la Hotelul Ritz-Carlton.

La editia de anul acesta a competitiei SABRE Awards au participat peste 650 de proiecte de comunicare din EMEA, la un nivel si la standarde extraordinare - proiecte cel putin la fel de creative ca si cele dezvoltate in Statele Unite, sustinute atat de rezultate notabile in afaceri cat si de o larga acoperire media (conform aprecierilor juriului). Juriul international a reunit 28 de experti in comunicare proveniti din mari companii ale lumii precum General Motors, Oracle, Microsoft, Walt Disney, Visa dar si din industria de profil, printre care Edelman, Porter Novelli, Burston Marsteller, etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related