Manifestul NESCAFÉ 3in1 Experiences: Hai sa strangem impreuna cele mai tari idei de experiente in gasca

Manifestul NESCAFÉ 3in1 Experiences: Hai sa strangem impreuna cele mai tari idei de experiente in gasca

Parca unul dintre pacatele capitale era sa lasi lucrurile misto sa treaca pe langa tine. Daca nu, ar trebui sa fie trecut in piatra chiar acum ca fiind un pacat capital. Din fericire, avem si solutie la problema asta veche de cand lumea: NESCAFE 3in1 e impulsul de care ai nevoie pentru a experimenta mai multe, cafeaua savuroasa care te inspira sa nu lasi oportunitatile sa treaca pe langa tine si imboldul de a face mai multe cu gasca ta de prieteni.

Nu-i nimic mai sacaitor decat ideea ca va puteati distra mai bine: timp petrecut mai fun impreuna, experiente noi, lucruri de incercat care sa devina amintiri numai bune de a fi retraite apoi impreuna.

Aici intervenim noi si NESCAFE 3in1: punem laolalta cele mai creative idei de petrecut timpul in gasca. Facem o colectie numai buna sa trezeasca aventurierul din tine. Imagineaza-ti-o ca pe o serie de demo-uri care sa va inspire. Le strangem pe toate pe platforma The Creator, in competitia NESCAFE 3in1 Experiences.

Si de unde sa vina ideile? Tot de la voi. Poate aveti o gasca mare sau doi-trei prieteni apropiati - asta conteaza mai putin, atata vreme cat stiti sa va distrati impreuna si sa ne aratati asta si noua. Fie ca e o aventura mai mare sau mai mica, fiti spontani: marea idee o sa va gaseasca singura, trebuie doar sa deschideti ochii, sa porniti camera si sa nu ezitati.

Puneti mana pe telefon, trageti-va cel mai bun prieten de pe canapea si strangeti-va toata gasca: plecati spre mare, ajungeti dincolo de munti, faceti autostopul pana in capatul celalalt al tarii sau pur si simplu faceti ceva nou impreuna acolo unde sunteti. Filmati, desenati, animati: folositi-va de orice tehnica va e la indemana ca sa ne aratati ca aveti material demn de enciclopedia de experiente NESCAFE 3in1.

Puneti-va imaginatia la treaba si ganditi-va ce experiente misto ati trait sau ati vrea sa traiti. Mai aventuriere sau mai cu picioarele pe pamant, trebuie sa incepeti. Strangeti-va toata gasca la o experienta misto si nu uitati sa ne-o aratati intr-un clip, pe site-ul competitiei NESCAFE 3in1 Experiences.

Totul incepe cu NESCAFE 3in1.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related