Pe Luna se vorbeste emoticoneza

Pe Luna se vorbeste emoticoneza

Te trezesti ca dinozaurul dimineata si vezi ca inca o statuie a popcultului s-a mai transformat in emoticon. Cea mai recenta schimbare la fata? MTV si, of, Omul de pe Luna. 

Scurt istoric:

Pe 1 august 1981, Moonman a aparut in primele secunde de emisie ale canalului. A devenit, apoi, statueta VMA-urilor, care s-au vrut, acum 35 de ani, niste Grammy-uri alternative

Canalul detinut de Viacom, in parteneriat cu Twitter, transforma iconicul Moonman intr-un emoji cu ocazia "Video Music Awards" de anul acesta. (Gala, prezentata de Miley Cyrus, va avea loc pe 30 august).

Cand cineva posteaza orice cu hastagurile #VMA sau #VMAs, apare automat si Omul de pe Luna, care poarta sneakers in 2015, pentru ca a trecut prin mana designerului de moda Jeremy Scott.

Ca doar ieri spuneam ca o sa vorbim toti in emoticoane si ok-uri, iar McDonald’s e ok cu asta. Domino si-a lasat clientii, vara asta, sa comande pe twitter cu emoticoane, iar FX Networks a lansat o aplicatie cu emoticoane care redau expresii inspirate din serialele canalului, cum ar fi "Archer" sau "It's Always Sunny in Philadelphia." Se pregateste chiar si o emisiune-concurs bazata pe emoticoane.

Asa ca hopa-sus, pe Twitter, si invatati emoticoneza, pana nu va inlocui cu totul cuvintele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related