Leo Burnett Group si Bergenbier mobilizeaza intreaga tara sa sustina echipa nationala de fotbal intr-un moment incarcat de emotie

Leo Burnett Group si Bergenbier mobilizeaza intreaga tara sa sustina echipa nationala de fotbal intr-un moment incarcat de emotie

Suporterii romani nu au fost niciodata niste rasfatati ai sortii cand vine vorba de fotbal. Toti stiu ce inseamna infrangerea si disperarea, dar cu toate astea se intorc de fiecare data sa isi sustina echipa, fara a-si pierde speranta.

Acesta este mesajul central al campaniei Bergenbier “Toti in galben, toti pentru Romania!”, semnata de Leo Burnett Group, in care suporterii sunt incurajati sa sustina echipa nationala la calificarea in Campionatul European de Fotbal 2016.

Campania le reaminteste suporterilor ca suntem aproape de a fi acolo unde eram odata. Dupa 7 ani de “cat pe-aci” sau “putin ne-a lipsit”, Nationala este in pragul unui Turneu Final.

In centrul campaniei se afla spotul TV, un elogiu emotionant dedicat suporterilor romani.

Spotul este construit evidentiind contrastul dintre momentele dificile prin care a trecut Nationala de-a lungul timpului si sprijinul neconditionat al suporterilor. In ciuda tuturor momentelor de cumpana ale echipei lor preferate, acestia se ridica de fiecare data si merg mai departe, oferind sprijin neconditionat Echipei de Fotbal a Romaniei.

 Campania include activitati In-Store, aparitii in mediul digital si in presa tiparita.

“In acest moment care va marca probabil destinul fotbalului romanesc, Bergenbier se gandeste la suporterii adevarati, care au fost alaturi de nationala lor in cele mai dificile momente. Suporterii romani, carora le dedicam acest spot, merita o calificare... si un Bergenbier rece cu care sa sarbatoreasca”.
Valentin Stoenescu - Senior Brand Manager, Bergenbier

Portavocea suporterilor romani, Bergenbier ii incurajeaza inca o data pe acestia sa isi sustina favoritii si sa isi urmeze pasiunea.

“Este un brand cu ADN-ul fotbalului in sange, care stie sa vorbeasca pe limba incercatului suporter roman”
Radu Olteanu - Senior Copywriter, Leo Burnett Group

Echipa Bergenbier: Gabriela Lupas-Ticu (Marketing Director), Valentin Stoenescu (Senior Brand Manager), Mihai Mihaescu (Brand Manager).

Echipa Leo Burnett Group: Razvan Capanescu (Chief Creative Officer), Victor Stroe (Strategy & Planning Director), Radu Olteanu (Copywriter), Cosmin Ezaru (Art Director), Adina Teodorescu (Copywriter), Dinu Gojan (Art Director), Alexandra Vestineanu (Brand Communication Manager), Sorin Deleanu (Producator).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related