Creatia Ogilvy Group are 2 noi creativi

Echipa de creatie a OgilvyOne si 141 Romania are un Coordonator de Creatie BTL in persoana Ruxandrei Petrescu. Ruxandra si-a inceput cariera de creativ la Mercury Promotions, unde timp de sase ani a lucrat pe conturi precum: Nestle, Coca-Cola, Ursus Breweries, Procter&Gamble, Gillette, Beiersdorf, Philips, Electrolux.

Absolventa a Facultatii de Matematica-Informatica, Ruxandra a reusit prin background-ul ei sa isi dezvolte o expertiza aparte, elaborand mecanisme unice de promotie. "Teorema Ruxi" consta in trei etape de lucru: informaticianul construieste un algoritm al promotiei, matematicianul face calculele sanselor de castig, iar olimpica la romana scrie textele materialelor de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related