The Power of Storytelling aduce castigatori de Pulitzer si Emmy la Bucuresti si Cluj

The Power of Storytelling aduce castigatori de Pulitzer si Emmy la Bucuresti si Cluj

Conferinta The Power of Storytelling, organizata anual de Decat o Revista, pune stapanire pe Bucuresti intre 9-10 octombrie pentru al cincilea an consecutiv, urmand ca pe 14 octombrie sa mearga in deplasare la Cluj. Evenimentul unic in Europa de Est atrage scriitori, comunicatori, producatori, artisti, specialisti in marketing, antreprenori si lideri care ne invata cum putem construi povesti mai bune, povesti care sa schimbe vieti si comunitati, sa inspire si sa ne apropie de unii de ceilalti. Misiunea declarata a conferintei: sa impartasim cunostinte pentru a crea empatie. 

Tema editiei din acest an ne va purta departe de existentele noastre: A Sense of Place. Acest „loc” al naratiunii, fie ca este Biroul Oval sau Middle Earth, nu numai ca ancoreaza o poveste, ci ii ofera greutate, textura si context. Vorbitorii conferintei vor discuta si dezbate acest concept si ne vor demonstra tehnici de surprindere a acestuia. 

Editia de la Bucuresti este cea mai mare si mai plina de surprize de pana acum, avand un line-up de zile mari: 11 autori si jurnalisti premiati cu Pulitzer, Peabody sau National Magazine Award, regizori si producatori castigatori de Emmy, artisti de succes si magicieni ai cuvintelor. 

Cateva zile mai tarziu, The Power of Storytelling se muta la Cluj pentru o dupa-amiaza relaxanta si plina de povesti bine spuse. Acolo sunt asteptati Jacqui Banaszynski, Chris Jones - reporter Esquire SUA si vorbitor loial al conferintei din Bucuresti -, fotograful Alex Galmeanu si producatoarea radio Starlee Kine, care a fost alaturi de noi in 2012 si intre timp a lansat unul din cele mai populare podcast-uri din lume, Mystery Show.


Iata mai multe detalii despre cativa dintre vorbitorii care vor urca pe scena in octombrie:

- Michael Paterniti, colaborator GQ SUA si autor al bestseller-ului The Telling Room, o carte de non-fictiune despre cea mai grozava bucata de branza din lume, pe care gurmanzii literari o vor putea devora incepand din septembrie gratie Editurii Publica.

- Castigatorul unui premiu Emmy, legendarul journalist american Robert Krulwich de la emisiunea Radiolab, cunoscut si datorita acestui prolific discurs.

- Leslie Jamison, autoarea bestsellerului Probe de empatie, o colectie de eseuri despre empatie care va aparea in septembrie in limba romana la Editura Publica.

- John Freeman, autor al bestsellerului Cum sa citesti un romancier (urmeaza sa apara in limba romana la Editura Vellant) si fost editor al revistei britanice Granta.

- Celebra ilustratoare si jurnalista grafica Wendy MacNaughton. Nazdravaniile desenate ale pisicii sale, Tibia, vor aparea in curand la Editura Vellant.

- Castigatoarea premiului Pulitzer, jurnalista, editoarea si profesoara americana Jacqui Banaszynski.

Va puteti inregistra pentru evenimentul din Bucuresti accesand acest link, iar pentru a vedea programul detaliat apasati aici. Pentru a va inregistra la conferinta de la Cluj, accesati aceasta pagina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related