Business Magazin dezvaluie "Pretul luxului"

Revista Business Magazin lanseaza un nou supliment, "Pretul luxului", dedicat industriei bunurilor de lux. Suplimentul are 84 de pagini si va fi distribuit gratuit impreuna cu editia de miercuri a saptamanalului Business Magazin.

"Pretul luxului" prezinta ultimele tendinte din colectiile de toamna-iarna 2006-2007 pentru haine si accesorii ale celor mai importanti designeri europeni si americani. De asemenea, suplimentul dezvaluie de ce se dau romanii in vant dupa mancarea fusion si care sunt cele mai apreciate restaurante din Bucuresti in opinia lui Peter Imre si a lui Dan Chisu.
Redactorii suplimentului arata si cum se vand in Romania ceasuri intre 20.000 si 100.000 de euro. In plus, cititorul poate afla de ce trendul Art Nouveau da tonul in industria bijuteriilor de lux; cum este trendy sa-si amenajeze casa, care sunt cele mai ravnite masini si gadgeturi, ce este si cum a aparut turismul spa si cum sunt tratati de catre banci posesorii unor sute de mii de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related