Atentie, fuge logo-ul!

Atentie, fuge logo-ul!

Asa spun specialistii, ca viitorul logo-urilor va fi legat de animatii. Drept pentru care Ogilvy Sydney si FSM au luat logo-ul U de la Kotex si i-au dat drumul in strada. Doua atlete de parkour, imbracate in costume cu LED-uri cusute manual, au facut o serie de performance-uri noaptea, animand la propriu logo-ul astfel creat.

Cei de la FSM au creat doua costume cu 2.500 de LED-uri, fiecare LED putand fi programat ca un ecran TV. Emile Rademeyer, directorul creativ FSM, povesteste pentru LBBonline cum a recreat silueta colorata Kotex. “Am vrut sa cream un ecran TV purtabil si unic”, spune el. Au filmat o singura noapte si se pare ca a fost de ajuns ca logo-ul sa prinda viata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related