Romanul e frate cu arta si cu berea

Romanul e frate cu arta si cu berea

"Ne-am nascut poeti doar", si-au spus berile din Romania, in vara asta. Staropramen si FCB au venit cu o masina de scris speciala si au plimbat-o pe la festivaluri de teatru si de jazz si pe la targuri de carte. Cei care au ajuns anul acesta la BookFest, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Jazz in the Park sau Festivalul de Teatru Independent Undercloud s-au intalnit cu o pagina alba, care astepta sa fie scrisa.

Inspiratia: un draft pentru un draft.

“Some drink to write. We're the other ones”, spune FCB pe Facebook.

 

Grolsch si Kubis Interactive au lansat sintetizatorul, unde poti face muzica din tastatura.

Spun ei ca este “primul sintetizator din lume integrat in YouTube”. Un clip care le permite userilor sa creeze muzica folosind functia basic a YouTube-ului de 'jump to'.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related