Imagini incredibile! Un publicitar roman iti ghiceste viitorul!

Imagini incredibile! Un publicitar roman iti ghiceste viitorul!

Stiti schepsisul. “Vedeti aici poze cu mine gol” si cand dai click gasesti o postare despre o situatie nefericita care merita mai multa atentie decat pozele cu oricine nud. In dragoste, in razboi si pe internet, scopul scuza mijloacele. Sau cum era? Totul este permis.

O astfel de varianta, mai eleganta, este si aplicatia Google Fortunetelling, care te lasa sa intrebi orice in legatura cu viitorul tau. Si apoi te duce la betagoogle.com, care este un Google fals, a caruit interfata este identica cu originalul.

Dupa cautare, site-ul te intampina cu urmatorul text:

“Bineinteles ca nu putem sa iti prezicem viitorul. Dar 60 de milioane de refugiati se intreaba in fiecare zi daca au vreun viitor de orice fel. Ganditi-va o secunda la viitorul lor”.

In momentul in care incepi sa tastezi, in casuta de cautare apar intrebari ca “Imi voi mai vedea vreodata familia?”, “Cand vor inceta oamenii sa se razboiasca”, “Exista vreun loc care sa ma accepte?”

Google Fortunetelling este creat de agentia de comunicare olandeza BrainMedia.

“Campania are un succes foarte mare, in intreaga lume; este uimitor”, a declarat Jort Boot, detinatorul BrainMedia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related