Zece pasi si te pui ca lumea in CAP

Zece pasi si te pui ca lumea in CAP

Sunt cam douazeci, dar n-am vrut sa sperii pe nimeni. Nu sunt prea dificili si, oricum, doar ii exersezi inainte sa-i faci pe viu. Ai blueprint-ul mai jos: oamenii de la Cap ne primesc de la intrare si ne duc pe caile noului lor sediu, pestrit in toate sensurile posibile, mai putin cel propriu.

- Primul pas: te obisnuiesti cu gandul ca o sa respiri aer intre peretii fostei case de baluri a Reginei Maria si c-o sa pasesti pe holurile in care se auzeau altadata acorduri de pian cantate de compozitorul Tiberiu Olah.
- Alo, fara frica; esti abia la inceputParterul e de ocolit daca vrei sa ajungi in Cap, indiferent ce cantece ti-ar mangaia urechile. Atentie, periculos: e zona de sirene.
- Al treilea pas e dulce-amar; trebuie sa te faci frate cu trecutul. Un ZX Spectrum si un Macintosh '89 te asteapta sa le plangi pe fiecare umar cu nostalgie lacoma. Numai sa te mai si opresti.
- Patru. Incep oamenii. Pin-up girls de contabilitate, amazoane si eunuci specializati pe client service, copywriteri echipati cu viniluri si art directorii lipiti de casti. De toti trebuie sa treci in pas fermecator. 
- Dupa care... urmeaza acvariul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related