Heineken - The Chase iti arata cum e sa fii James Bond

Heineken - The Chase iti arata cum e sa fii James Bond

Daca ti-ai dorit vreodata sa afli cum e sa fii agent secret, noul spot Heineken - The Chase semnat de Wieden+Kennedy iti prezinta o scena din viata lui James Bond (Daniel Craig) care se avanta intr-o cursa cu salupe in care incearca sa fuga de urmaritori. Creatia face parte din campania globala Spectre pe care compania o desfasoara in 2015.  

Clipul amuza prin cateva twist-uri bine gandite, iar alternarea rapida a cadrelor dau si mai mult dinamism abordarii. O tanara devine partasa fara voia ei la actiune, dar sfarseste prin a salva situatia. Spotul nu dezvaluie de la inceput produsul si pune accentul mai mult pe actiunea propriu-zisa. Berea apare pe parcurs si are, mai degraba, un rol de adjuvant al personajului feminin, pentru ca la final sa devina pretext prin care celebrul agent secret o invita pe tanara la masa.

De mentionat mai este faptul ca cei de la Heineken au incheiat parteneriate cu celebra serie de filme James Bond inca din 1997 cand a aparut „Tomorow Never Dies”, iar „Spectre” va fi al saptelea film al seriei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related