Danke! scoate neamtul din tine

Asa cum Danke!, vopseaua lavabila de interior, a scos neamtul din Nucu dupa primul trafalet aplicat pe peretele sufrageriei, asa si Danke!, vopseaua lucioasa in 15 culori - pentru lemn, metal si zidarie - scoate neamtul din el dupa primele pensule aplicate pe vechea bancuta de lemn. Si asta chiar in curtea micutei lui case de vacanta de la 30 de km de Bucuresti, spre Targoviste. Unde evadeaza in fiecare weekend cu Miki, intelegatoarea lui sotie, de cand si-au tras un Logan bleumarin cu toate optiunile.

"Danke! este o gama de vopsele de calitate, creata de Deutek düfa pentru oameni practici si gospodari. Asa cum este orice neamt care se respecta. De aceea nemtii de la Deutek düfa spera ca orice roman care foloseste Danke!, pe langa faptul ca va fi multumit de calitatea ei germana, se va molipsi cu rigoarea, tenacitatea si disciplina specifica urmasilor lui Goethe", declara Codin Caradimu, autorul acestui spot.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related