WINK lanseaza The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

WINK lanseaza The ROOFTOP, un proiect canditat pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”

WINK Public Multimedia anunta lansarea celei mai mari casete luminoase outdoor din Europa, in Iasi, Romania. Produsul, lansat sub numele The ROOFTOP, se afla in acest moment in etapa de omologare la Guinness World Records, pentru un record mondial la categoria „largest illuminated advertising sign”.

Noul format din portofoliul WINK este pozitionat strategic, in cea mai mare intersectie din Iasi, Podu Ros, si acopera 8 artere cu trafic de 12.000 auto/ora.

Realizarea structurii publicitare a durat 6 luni pana la finalizare si masoara 5 m inaltime x 54 m latime, cu o suprafata totala de 270 mp. Clientul de lansare este Golden Brau, pe campania „Tu ce povestesti la un Golden Brau?”.

Tehnologia folosita pe acest produs nou este cea de backlit cu module LED, ceea ce se traduce in intensitate crescuta a luminii, uniformitate, aspect spectaculos si clar. Sistemul de iluminat este marca SloanLED, lider in tehnologia LED de top, iar ramele folosite in structura asigura un timp scurt de montaj si schimbarea rapida a vizualului.

Doru Chirica, Managing Partner la WINK, declara: „The ROOFTOP este o realizare remarcabila pentru echipa noastra. Produsul aduce pe piata de publicitate OOH din Romania noi oportunitati de comunicare pe formatele mari, cu investitie minima din partea clientului si, in acelasi timp, avand cea mai buna tehnologie la dispozitie. Acest lucru subliniaza atat expertiza WINK de a realiza produse care sa aduca plus valoare clientilor si agentiilor, dar si capacitatea WINK de a cultiva inovatia constient si constant.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related