Cea mai confortabila statie de calatori, la Iasi

Cea mai confortabila statie de calatori, la Iasi

Este vorba despre statia Piata Independentei, recent amenajata, prin intermediul companiei de publicitate WINK, de catre Caretta - companie cu experienta de peste 10 ani in producerea sistemelor complete de acoperis din tigla metalica.

Noua amenajare a statiei prevede un acoperis real, personalizat si adaptat la cotele si dimensiunile statiei de calatori, cu toate sistemele necesare: invelitoare, sistem pluvial si accesorii. Calatorii care doresc sa ia autobuzul spre Copou sunt invitati, prin ineditul amenajarii, sa intre ”in casa„ si sa astepte, confortabil, pe o canapea.

”Am vrut sa realizam un proiect care sa-i faca pe calatori sa se simta bine, ca si cum ar fi acasa. Sa le placa noul spatiu amenajat, indiferent de varsta, la fel cum se intampla, de altfel, atunci cand amenajezi o casa. E un proiect tare drag noua si ne bucuram ca l-am realizat pentru ieseni. Credem ca investitia in experiente placute este cea mai frumoasa modalitate de implicare in comunitate„, spune Ciprian Marcu – Manager General, Caretta.

Pentru ca ideea centrala a proiectului e ”simte-te ca acasa sub acoperisul Caretta„, iesenii vor mai putea vedea in statie si alte elemente specifice unei camere de zi – un calorifer real, de exemplu, este amplasat in interiorul statiei.

”In loc sa stea sa astepte ca potentialii clienti sa aiba interesul si rabdarea sa le descopere brandul, unii publicitari devin creativi si gandesc strategii care angajeaza direct consumatorii, ii invita si ii incurajeaza sa participe activ la evolutia unui brand. Asta cred ca e atitudinea corecta si e si cazul proiectului de mobilier urban realizat de Caretta. Suntem bucurosi ca de la introducerea Transit Shelters ca si produs in portofoliul WINK, proiectele realizate pana acum au evoluat constant si au devenit din ce in ce mai impresionante din punct de vedere creativ si experiential„, spune Ioana Cordun, Communication & Media Manager la WINK.

Refugiul de calatori din Piata Independentei este un proiect desfasurat pe o perioada de 12 luni, prezinta harta retelei de transport in comun si ofera posibilitatea afisajului public gratuit pe spatele statiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related