Ocolul designului in 194 de pagini din noul numar Institute, The Magazine

Ocolul designului in 194 de pagini din noul numar Institute, The Magazine

The Institute a lansat cel de-al 17-lea numar al revistei industriilor creative. Este un numar special care prezinta cea de-a treia editie Romanian Design Week, de la expozitiile si evenimentele care au avut loc, pana la expozantii, voluntarii, colaboratorii, invitatii straini, prietenii, partenerii si toti cei care au facut posibil acest eveniment.

Veti afla mai multe despre prezenta Olandei la RDW- prima tara invitata, despre cele peste 50 de evenimente colaterale care au avut loc in cadrul saptamanii, despre conferintele si expozitiile organizate de catre partenerii RDW din strainatate, dar si despre cele 150 de proiecte din expozitia centrala si echipele din spatele acestora.

Designul editiei speciale este semnat de Rusu+Bortun, iar productia a fost atent realizata de Fabrik. Coperta este semnata de Havas Worldwide Bucharest.

In noul numar se regaseste si un proiect special semnat de Simbio Kitchen&Bar - "147" @Simbio.

“Pe 10 octombrie, ne strangem cu totii, firi artistice cu sau fara diploma la purtator, sa desenam, scriem, coasem, decupam, presam flori, lipim materiale, si sa mai facem orice altceva ne mai trece prin cap cu o pagina goala - pagina 147 a celui mai proaspat numar al revistei The Institute, care a fost lasata goala fix pentru asta. Singurele doua conditii sunt: 1. sa nu scoatem pagina din revista si 2. orice iese la final sa fie in acord cu spiritul locului. Si a treia conditie e sa ne simtim bine impreuna, normal.

Ne jucam toata ziua cu pagina goala, apoi, de la orele 18, toate lucrarile realizate vor fi expuse si licitate intr-un silent auction, iar fondurile stranse vor fi donate unui proiect de sustinere a industriilor creative. Expozitia va ramane in mansarda, deschisa publicului, pana pe 9 noiembrie”, declara Iulia Younis (co-fondatoare Simbio).

The Institute reprezinta ecosistemul industriilor creative. Initiaza si organizeaza evenimente de 17 ani si aduce impreuna antreprenorii, profesionistii si publicul acestor industrii din Romania.

Prin tot ceea ce face contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ in tara, creste si diversifica audienta atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agentiilor si manufacturilor, promoveaza antreprenorii si profesionistii creativi pe plan national si international. Este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine si Noaptea Agentiilor, organizator al Effie Awards Romania, Scoala ADC*RO si ADC*RO Awards.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related