Pregateste-te! Vin AUTORii!

Pregateste-te! Vin AUTORii!

I-ai asteptat, i-ai urmarit si i-ai sustinut constant, iar acum se apropie ziua in care ii vei intalni. Esti pregatit? AUTORi entuziasti, pasionati, curiosi, AUTORi de bijuterie, de povesti, de vieti, ne intalnim cu totii pe 7 si 8 noiembrie, la Sala Dalles, in Bucuresti, la cea mai mare editie AUTOR de pana acum, cu numarul 14. 

 

De unde vin AUTORii cand vin?

De pe patru continente: peste 160 de artisti din 25 de tari au trimis propuneri pentru editia de toamna a targului. AUTOR si-a propus inca de la inceput sa inspire si sa adune in juru-i pe cei mai talentati artisti si designeri de bijuterie, devenind in sapte ani cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din Sud-Estul Europei.

Juriul, format din Doris Maninger – Director al scolii de bijuterie Alchimia din Florenta, Lucia Massei – Director al scolii de bijuterie Alchimia din Florenta, Ruudt Peters – Artist si profesor la Opere Summer School din Olanda, Paulo Ribeiro – Fondator si director Joya Barcelona si Dan Piersinaru – Fondator si director AUTOR, a selectat pentru targ cele mai bune colectii create in Romania, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Slovenia, Israel, Coreea de Sud, Argentina etc.

 

What’s new?

Pentru prima data, autori din Africa de Sud, Japonia, Olanda, Pakistan si Portugalia vin la AUTOR! Energia lor face ca distantele sa se topeasca si AUTOR devine spatiul in care lumile se interconecteaza.

Aflat la editia cu numarul 14, AUTOR sarbatoreste nu doar bijuteria contemporana de autor, ci si sapte ani de cand construieste o platforma activa de comunicare si promovare pentru creatorii si pasionatii de bijuterie din intreaga lume.

 

Ce vine dupa AUTOR?

AUTORii sunt inspirati, curajosi, de neoprit, asa ca ce se intampla la AUTOR nu ramane la AUTOR, ci depaseste granitele targului. Premiile AUTOR ii vor duce pe designeri catre:

Florenta - AAA (Autor Awesome Award): Pe durata targului, un juriu international, format din specialisti in domeniul bijuteriei contemporane analizeaza colectiile si acorda premiul AAA designerului cu cele mai apreciate piese.

Assamblage – premiul Assamblage consta intr-un curs de bijuterie oferit de singura scoala privata din Bucuresti. 

ELLE – premiul ELLE asigura promovarea in paginile celei mai vandute reviste de moda din Romania.

Atena - premiul Krama consta intr-un curs de bijuterie la institutul de bijuterie Krama din Atena.

Bucuresti – AUTOR ofera propriul premiu in cadrul Joya Barcelona la inceputul lunii octombrie, iar designerul castigator va participa gratuit la editia viitoare a targului.

Public – Premiul Publicului face ca designerul cu cele mai multe voturi sa participe automat la urmatoarea editie a targului.

 

Cine mai vine la Autor 14? Autor Magazine #2: The Loving Issue.

Al doilea numar Autor Magazine vine alaturi de ceilalti AUTORi, in weekendul 7 - 8 noiembrie, la Sala Dalles. Lansata la cea de-a 10-a editie a targului, Autor Magazine este prima revista de bijuterie contemporana din Romania si singura de acest gen din Europa de Est care exploreaza subiecte legate de creatia de bijuterie contemporana in relatie cu corpul uman. Autor Magazine este un proiect independent curajos si una dintre cele trei publicatii de gen din Europa.

Targul international de bijuterie contemporana AUTOR este un eveniment bianual, dar si o platforma dinamica ce promoveaza creatia de bijuterie contemporana si sustine constant dialogul intre designerii de bijuterie si publicurile acestora: consumatori, pasionati, colectionari, galerii, distribuitori, presa de specialitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related