Simona Suman si Dragos Raicu: Ideea de licitatie cu memorabilia din advertising ne-a venit in Energiea, peste un munte de cartofi prajiti

Simona Suman si Dragos Raicu: Ideea de licitatie cu memorabilia din advertising ne-a venit in Energiea, peste un munte de cartofi prajiti

[UPDATE] Iaca si case-ul, proaspat uploadat:


"Hoarders of the advertising world, unite!" ar fi indemnul pe care l-au lansat zilele acestea Simona Suman si Dragos Raicu. Ea e copy la McCann, el e copy la FCB si, impreuna, au fost selectati pentru Greatness Challenge-ul de la ADC*Europe din acest an - adica vor reprezenta Romania in ansamblul juratilor juniori de la ADC*Europe 2015.

Dar asta numai daca vor reusi sa-si finanteze trip-ul si sederea, cum le spune brieful din partea ADC: ganditi o campanie de crowdfunding pentru sa sa va aduceti pe voi in Barcelona, puneti-o in aplicare si, daca va iese, faceti un filmulet, trimite-ti-l incoace si hai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related