Schimbari importante in managementul agentiei Saatchi & Saatchi

Intr-o industrie in continua transformare, in care clientii sunt orientati catre performanta, schimbarea este aproape obligatorie. Saatchi & Saatchi a debutat schimbarea din interior, fiind o companie efervescenta, care doreste sa tina pasul cu cerintele pietei de publicitate din Romania.
Schimbarea a adus-o pe Cristina Oanta in pozitia de Managing Director Saatchi & Saatchi iar pe Paula Hotea - Client Service Director.

In ultimele sase luni, in cadrul agentiei au avut loc transformari bazate pe rezultatele remarcabile pe care le-au obtinut cativa membri importanti ai echipei. Astfel, Cristina Iordanescu conduce noul departament de strategie al agentiei, Alina Damaschin se ocupa de New Business Development, iar departamentul de creatie este condus de Mihaela Pascu. Echipa condusa de Mihaela a castigat cinci nominalizari si doua premii Ad`Or la ultima editie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related