Brigada de Voluntari incepe campania de recrutare pentru sezonul 2015 - 2016

Brigada de Voluntari incepe campania de recrutare pentru sezonul 2015 - 2016

Asociatia Brigada de Voluntari deschide inscrierile pentru o noua generatie de voluntari pasionati, interesati de munca in echipa, amatori de distractie, dornici sa se dezvolte si sa asculte multa muzica buna.

Toti cei interesati sunt invitati sa completeze formularul de inscriere pana pe 11 octombrie. ora 23:59. Candidatii selectati vor fi invitati sa participe la interviurile colective ce vor avea loc in perioada 17-18 octombrie. Varsta minima de inscriere este 16 ani.

Ca membrii BdV, voluntarii au ocazia sa:

  • dezvolte abilitati noi, de comunicare si lucru in echipa;
  • acumuleze cunostinte in coordonarea unui eveniment;
  • isi faca batalioane de noi prieteni si relatii;
  • isi petreaca timpul disponibil intr-un mod util si placut;
  • isi imbunatateasca CV-ului si sa acumuleze experienta.

Festivalul UNTOLD, Festivalul George Enescu, Robbie Williams, Andre Rieu, Summer Well, Gala Premiilor Gopo, Wings for Life, Romanian Design Week, concursurile cicliste Rider’s Club si cursele caritabile Rocket Bike Fest sunt doar cateva dintre evenimentele la care brigadierii au contribuit in 2015.

Brigada de Voluntari este cea mai mare asociatie din Romania care asigura voluntari instruiti pentru evenimente din diferite domenii si sustine organizatorii in buna desfasurare a acestora. Cu o activitate de peste 7 ani, organizatia non-guvernamentala are la activ peste 400 de evenimente din tara si din strainatate, indoor si outdoor.

Misiunea asociatiei este sa ofere un cadru organizat pentru dezvoltarea personala si profesionala a membrilor sai prin actiuni de voluntariat. In prezent, Brigada de Voluntari numara aproximativ 450 de membri si a intrat in contact cu peste 4000 de voluntari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related