Swatch + Arta = Jelly in Jelly

SWATCH si ARTA sunt impreuna din nou! Rezultatul este JELLY in JELLY si primele modele vor fi lansate la SPLASHTIVAL, un show spectaculos, un festival public, pe 1 iunie la Lugano, in Elvetia. Sarbatorind cel de al 333.000.000-lea ceas Swatch, SPLASHTIVAL-ul va prezenta Colectia Jelly in Jelly, o colectie realmente contemporana, o continuare a relatiei de "dragoste" dintre Swatch si Arta. Cand vorbesti despre Swatch, vorbesti despre design, trendsetter, arta si inovatie, despre un ceas care a schimbat lumea si care este sinonim cu libertatea de exprimare.

Jelly in Jelly reprezinta in mod deosebit o renastere a relatiei mai vechi dintre Swatch si arta. Aceasta relatie a inceput cu dragoste la prima vedere in 1985, cand Kiki Picasso a prezentat primul Swatch "Art Special" in templul artei moderne, Centrul George Pompidou din Paris. In deceniile ce au urmat, povestea de dragoste a devenit din ce in ce mai pasionala si a aprins imaginatia artistilor, creatorilor de film si designerilor ce azi sunt fashion-icon.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related