Cap si Delaco prezinta “Pufosenii de la Pufoasa"

Cap si Delaco prezinta “Pufosenii de la Pufoasa"

Branza Pufoasa cu smantana Delaco lanseaza campania de toamna Pufosenii de la Pufoasa, invadand piata din Romania cu jucariile germane Nicidoos. 

In ajutorul lui Toni Delaco in promovarea branzei pufoase a venit de aceasta data Toni Junior, cel mai mare fan branza din tara de varsta scolara.

"O parte extrem de importanta a targetului branzei pufoase sunt copiii. Eu stiu sa discut cu adultii, sunt dezinvolt in prezenta mamelor, dar imi inghit limba atunci cand trebuie sa vorbesc cu cei mici. Doua luni am cautat un copil care sa fie eu dar un eu care sa stie sa intre in sufletul copiilor. Toni Junior, pe numele lui de botez Tudor, este fantastic. Ma bucur mult ca l-am cunoscut si ca, astfel, o sa pot sa ii las mostenire Delaco atunci cand o sa se faca mare." a declarat Toni Delaco.

Campania “Pufosenii de la Pufoasa” promite cate un tatuaj sau o jucarie Nicidoos pentru fiecare cutie de Branza Pufoasa cu smantana cumparata. Mai mult, castigi o ditamai pufosenia la fiecare 4 cutii cumparate pentru primii o mie de fani branza.

In mai putin de o saptamana de la lansarea campaniei, Delaco a oferit peste 1000 de jucarii mici si peste 300 mari.

Spoturile, filmate de Radu Jude si produse de Studioset, pot fi urmarite la TV si pe internet, sustinute de o prezenta online pe facebook si pe site-uri frecventate de juniori si de parintii lor.

 

Unul dintre cele 4 spoturi pentru online

 

TVC 

 

Bloopers (glume din timpul filmarii)

 

Bloopers (glume din timpul filmarii)

O campanie gandita de Cap si Delaco si sustinuta in online de Spoon Media.

Echipa Client: Delaco:
Maria Tudose, Emese Mazilu, Daniela Birsan, Simona Borascu.

Echipa agentie: CAP:
Raluca Feher, Radu Rapeanu, Teodor Minea, Tedi Zugravu, Mara Stoenescu, Cristina Purcarea

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

viena
acum 8 ani
gg


Branded


Related