Ale tineretii deadline-uri: NESCAFE 3in1 Experiences prelungeste inscrierile pana pe 5 noiembrie

Ale tineretii deadline-uri: NESCAFE 3in1 Experiences prelungeste inscrierile pana pe 5 noiembrie

Timpul e volatil atunci cand te distrezi cu prietenii: trece te miri cum, pe repede-nainte. Tocmai de aceea prelungim perioada de inscrieri in competitia NESCAFE 3in1 Experiences: ca tu sa ai mai mult timp sa pui la cale o aventura in gasca, numai buna de enciclopedia de experiente video expusa pe TheCreator. 

Inscrie-te pana pe 5 noiembrie si, pe langa glorie creativa, poti castiga premii in valoare totala de 3000 de euro.

Amintirile pe care deja le ai deja cu gasca ta se pot transforma rapid intr-un raspuns la brief-ul nostru: nu suntem la Hollywood si n-ai nevoie de script-uri detaliate si nici de lumini atent orientate, uneori e mai bine sa fii spontan. Poti sa te inscrii chiar daca ai o gasca de putin timp si nu ati avut inca timp sa iesiti de multe ori: e ocazia perfecta sa va amintiti peste cativa ani ca o competitie v-a sudat prietenia. 

Nu-i o competitie de reclame, ci una in care vrem sa vedem cum se distreaza tinerii atunci cand au impulsul perfect: un NESCAFE 3in1 si 90 de secunde de video in care sa ne arate ideile lor. 

Si, chiar daca nu ai timp sa iti iei concediu sau vacanta e departe, iesi totusi din casa si filmeaza: e momentul perfect sa te deconectezi si sa iti tragi prietenii la o experienta memorabila.

Esti la usa deja? Intoarce-te un minut si reciteste regulamentul si brief-ul: gasesti cateva idei, exact cat sa iti dai seama ca scenariile care ti-au navalit in minte sunt numai bune de inscris, pana pe 5 noiembrie. 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related