Cutia cu zambete de la ADfel 2015: Smybox

Cutia cu zambete de la ADfel 2015: Smybox

Cabina foto oficiala ADfel nu a fost chiar o cabina foto, sau cel putin nu una traditionala. Smybox este o cabina comprimata intr-un dispozitiv interactiv, numai bun de activat si personalizat dupa plac. Ne-am lasat pe mana baietilor si, timp de o saptamana de ADfel, o terasa intreaga si-a facut poze cu toate elementele de recuzita pe care le avea la dispozitie: manusi de Hulk, mustati din hartie, palarii de mariner si cate si mai cate. Dovedit lucru, nu-i deloc complicat sa te alegi cu niste super poze: cutia Smybox, chiar daca mica, face poze la super-rezolutie, pe care le poti tipari sau trimite pe mail chiar atunci. 

Il lasam pe Bogdan Ranja sa va povesteasca ceva mai multe despre Smybox si cum s-a simtit ADfelul pentru prima data:

O cabina foto altfel

Smybox este o cabina foto deschisa, care poate "acomoda" mai multi participanti la o poza (istoria aminteste de 28 persoane vizibile intr-una singura). Fundalurile se pot personaliza in functie de eveniment, iar recuzita este aleasa tinand cont de tema.

Smybox poate face fotografii secventiale automate sau tu poti prelua controlul direct, printr-o telecomanda. Cu ajutorul ecranului interactiv, toate pozele sunt afisate instantaneu si tiparite cu usurinta. 

Motive pentru care sa alegi Smybox

Smybox e fun si serios, in acelasi timp. Poate fi personalizat in functie de specificul evenimentului, iar problemele tehnice au ramas undeva in trecutul cabinelor foto traditionale. Smybox are nevoie de putin spatiu (nici mai mult, nici mai putin de 3x3 m) si de multe zambete ca sa se declanseze.

Bine, glumim, dar s-a demonstrat (aproape) stiintific la toate evenimentele la care am participat ca fetele zambitoare cu gura pana la urechi sunt mai fotogenice. Si ce-i mai simplu decat sa te pui in fata unei camere, sa alegi formatul in care vrei sa-ti pastrezi amintirile si sa incerci sa-ti intreci prietenii la strambaturi for fun?

In plus, ca sa fim si un pic tehnici, va mai spunem si de aplicatia gratuita pentru smartphone cu care se pot vedea instantaneu pozele de la eveniment si, incepand cu acest sezon, de GIF-urile animate formate din pozele facute pe loc.

Cum a fost pentru Smybox la ADfel? 

Grozav, e pentru prima data cand venim la ADfel, cu siguranta nu si ultima. E fain sa interactionezi cu atatia oameni, e fain sa-i vezi cum ei interactioneaza care de care mai creativ cu recuzita si intre ei.

Ce are ADfel si nu au alte evenimente?

Originalitate. Si asta e bine, avand in vedere ca vorbeste despre si pentru oameni si o industrie care se mandresc cu unicitatea in vorbe si concepte.

Asteptari de la eveniment

Nu cred ca aveam asteptari bine-conturate, dar ne-a surprins magnitudinea evenimentului in termeni de timp si de diversitate a activarilor. In fiecare zi se intampla ceva, altceva, lumea forfotea in jurul nostru, o agitatie care te inspira.

 

#smyboxromania

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015


Publicul ADfel

A fost ADmirabil!

De ce sa faci o vizita urmatoarei editii ADfel:

ADitia de ADul ADesta a ADunat ADmiratie AD-hoc! ADjudecat!! ADauga-te!!!

 

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In cele 9 editii de pana acum, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related