Unde sunt femeile goale de alta data?

Unde sunt femeile goale de alta data?

Sigur nu in Playboy. Revista nu va mai publica fotografii cu nuduri, pentru ca sunt demodate si, oricum, ele inoata libere pe internet. (Motiv pentru care, macar partial, circulatia revistei a scazut de la 5,6 milioane in 1975, la 800.000 de exemplare in prezent).

Cory Jones, editorul Playboy responsabil cu re-imbracarea femeilor, spera ca o imagine mai delicata si hip va atrage segmentul de care se tot vorbeste zilele acestea si din cauza caruia barurile au inlocuit paharele cu borcane: urban millenials. “Diferenta dintre noi si Vice e faptul ca noi targetam tipul ala cu job”, a declarat acesta pentru New York Times.

Pe Twitter, in schimb, lumea spune ca Playboy nu se va transforma in Vice, ci intr-un alt Maxim. Si ca, oricum, barbatii citeau Playboy pentru articolele sale.

Nu stim ce emoticon sa inseram aici, avand in vedere ca revista a publicat texte scrise de Gabriel Garcia Marguez, Joseph Heller, Margaret Atwood sau Haruki Murakami.

‏@KeetPotato: playboy: "apparently they just read it for the articles" [takes out all nude women] every man on earth: "well this has back-fired massively"

Apoi au urmat comparatiile:

‏@jpodhoretz: Playboy without nudes is like The Nation without Communism.

Si efectele nedorite:

‏@ruinedpicnic: im going to draw my own naked ladies in playboy now. I can sketch very attractive, on top of boring words. I will draw the b**bs especially


Primul numar, din 1953, o avea pe coperta pe Marilyn. Au urmat, apoi, cam toate starurile vremii, de la Madonna la Farrah Fawcett, care a pozat la 50 de ani.

 

In Romania, au aparut pe coperta Loredana, gimnasta Corina Ungureanu, Jojo, Nicoleta Luciu si multe alte VIP-uri, desi uneori traiectoria a fost inversata: intai au aparut in Playboy si apoi au devenit vedete.

Primul numar din Romania a avut-o pe coperta pe Dana Savuica:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related