Romania in shortlist-urile Golden Drum 2015: 13 campanii, 5 agentii

Romania in shortlist-urile Golden Drum 2015: 13 campanii, 5 agentii

5 agentii  au fost nominalizate cu un numar de 13 proiecte in cadrul celei de-a 22-a editii a festivalului Golden Drum, ce a debutat ieri, 13 octombrie, la Portoroz, Slovenia. Vorbim despre GMP Advertising, Leo Burnett Group, McCann Erickson, MRM Worldwide Romania si Publicis. 

In cadrul acestei editii, Romania este reprezentata si in cele doua jurii aferente sectiunilor Single si Multi Channel, anume de catre 3 publicitari romani: Razvan Capanescu (Chief Creative Officer, Leo Burnett Group) in juriul Single Channel, Bogdan Nitu (CEO si Head of Strategy, Webstyler) si Nir Refuah (CCO & General Manager, MRM), acestia din urma fiind membri ai juriului Multi Channel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related