IQads si SMARK lanseaza pachetele de servicii pentru brandurile si companiile din FMCG

IQads si SMARK lanseaza pachetele de servicii pentru brandurile si companiile din FMCG

IQads si SMARK isi extind pachetele de servicii catre companiile si brandurile din FMCG, urmarind sa acopere, prin intermediul acestora, nevoile de informare si recrutare ale departamentului de marketing si pe cele legate de comunicarea actiunilor de marketing, PR si CSR ale brandurilor din portofoliu.

 

Serviciile cuprinse

- Prezentarea si promovarea brandului, a evolutiei sale in timp si a valorilor acestuia - Istoria Brandului.

- Comunicarea initiativelor brandurilor din portofoliul companiei si cresterea vizibilitatii lor prin publicarea si promovarea informarilor si comunicatelor cu referire la comunicarea, marketing-ul, evenimentele si activitatea de CSR  - Update.

- Acces la intreg continutul IQads & SMARK, prin abonamente de acces pentru oamenii din marketing si comunicare.

- Recrutarea de specialisti in marketing, comunicare si research, prin serviciul de recrutare dedicat industriei de marcomm - AdJob.

 

"Lansarea pachetelor de servicii IQads si SMARK a avut implicatii majore asupra modelului nostru de business pe care ni-l dorim transparent, alaturi de un editorial sanatos - pentru noi, pentru cititorii nostri si pentru companiile partenere.

Avand experienta serviciilor pentru agentii, credem ca serviciile adresate companiilor din FMCG le vor aduce beneficii reale si vor consolida modelul nostru legat de proiectele noastre online.

Din punct de vedere editorial, ne vom concentra in continuare eforturile pe subiecte in exclusivitate, pe dezbaterea temelor relevante pentru industria marcomm, iar pentru monetizarea efortului vom continua dezvoltarea serviciilor, oferind beneficii clare companiilor pe criterii de utilitate si eficienta." - Marius Cristea, Managing Director Blue Idea.

 

Prezentarea serviciilor IQads si SMARK este detaliata aici 

 

IQads si SMARK sunt marci ale Blue Idea.

IQads este cea mai importanta platforma dedicata industriei de comunicare din Romania, iar SMARK o sursa de knowledge, un instrument de perfectionare si networking pentru cei care lucreaza in marcomm.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related