V For Vintage deschide portile editiei cu numarul #15

V For Vintage deschide portile editiei cu numarul #15

#contemporan #bestdesigners #futuretrends #innovation #vision #virtual #vanity #value #vintage #virtue. Acestea sunt cuvintele cheie ale editiei V for Vintage cu numarul #15 ce anunta deschiderea oficiala in weekend-ul 31 octombrie – 1 noiembrie la MNAC Sala Dalles, (Bulevardul Nicolae Balcescu nr 18)

Asa ca deschide-ti calendarul si seteaza-ti nu unu, nu doua, ci trei remindere. Pentru ca de aceasta data si-au propus sa aduca impreuna cei mai creativi designeri din scena locala si invitati internationali, adica adevarati pasionati de design si cultura vintage in toate formele si adaptarile acesteia: de la oldschool la interpretari autentice.

Nu trebuie sa te opresti in drum pentru o cafea, nu trebuie sa iti anunti cea mai buna prietena, cand ai intr-un singur loc acces la cele mai noi tendite in materie de design, tot ce iti doresti sa faci este sa iti dai check-in in timp ce iti bei cafeaua si admiri liniile fine si minimaliste ale spatiului ce te inconjoara.

V for Vintage este comunitatea oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan. Este principala umbrela online si offline ce faciliteaza drumul designerului catre publicului lui si drumul publicului catre designer.

 

#alldaydesignday

Pentru editia cu numarul #15, V for Vintage conecteaza si intersecteaza peste 100 artisti din domenii creative conexe: design vestimentar, bijuterie, accesorii si obiect.

Timp de doua zile te asteapta la MNAC Sala Dalles pentru o editie speciala:

  • Designerii locali isi dau intalnire cu cei internationali: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Paris, Sofia, Atena, Tokyo – sunt orasele designerilor care se pregatesc sa vina pe 31 octombrie – 1 noiembrie in spatiul expozitional de la Sala Dalles
  • Pasionatii de arta decorativa dau viata salii MNAC Dalles cu obiecte special create pentru aceasta editie intr-un experiment colaborativ cu designerii invitati: cei mai talentati artisti se pregatesc sa asorteze atent fiecare detaliu.
  • Lounge dedicat: aici pregatim cu atentie cafea proaspata si bunatati pentru ca tu sa iei o mica pauza de relaxare si networking.
  • Invitati speciali: anul acesta este prima editie in care construim in cadrul targului un spatiu dedicat studentilor si absolventilor din cadrul Universitatilor si Facultatilor de Arte si Design.

 

#weareREADY

Mereu conectati la cele mai noi trenduri, V for Vintage este platforma care selecteaza cu ajutorul unui juriu specializat cele mai creative spirite.

Fiecare designer este atent selectionat: potential, simt artistic, inovatie, viziune. Designerii vestimentari care depasesc proba de creatie a juriului – realizarea unei colectii capsula special dezvoltata pentru V for Vintage – au sansa de a participa in cadrul expozitiei.

Colectiile prezentate la V for Vintage sunt in constanta transformare si reinventare a designului datorita provocarii tematicii si a juriului.

Noul format V for Vintage este de fapt o metaformoza: mereu in dezvoltare, in transformare, in schimbare, in intoarcere, in revenire la un caracter inspirat din ultimele trenduri, insa fara sa uitam adevaratele valori de la care am plecat: cultura vintage.

  • #VforVINTAGE – Old Hollywood Glamour.
  • #VforVIRTUAL – Era virtualului si efectul acesteia in moda actuala.
  • #VforVANITY – Luxul si opulenta incorporate in piese vestimentare.
  • #VforVALUE – Valorile traditionale si reinterpretarea lor.
  • #VforVISION – Neconventionalitatea, cea mai buna unealta a vizionarului.
  • #VforVIRTUE – "Binele" vazut prin prisma celor pasionati de moda si reinterpretat la nivel vestimentar.

Urmareste atent hashtagurile designerilor si astfel le vei descoperi adevarata personalitate.

 

#IwannaBEatVforV

31 octombrie – 1 noiembrie: sambata si duminica, 2 zile dedicate designului romanesc si culturii vintage.
@ MNAC Sala Dalles: Piata Universitatii, Bd. N. Balcescu nr.18.

Program: 11.00 – 20.00.
Pret bilet intrare: 10 lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related