[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Aventura incepe cu un Nescafe: Making-of in 3 cuvinte - Nescafe, Thasos, Edit!

[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Aventura incepe cu un Nescafe: Making-of in 3 cuvinte - Nescafe, Thasos, Edit!

Se prea poate ca redactia IQads sa fi plans un pic in pumnisori cand a dat cu ochii de una dintre inscrierile in competitia NESCAFE 3in1 Experiences. Pentru ca, in timp ce noi dardaiam intr-o octombrie nu prea prielnica starii emotionale, vedeam desfasurandu-se pe ecrane mare si soare. Bine, in rol principal sunt cei cinci prieteni care au decis sa participe in competitia de pe platforma TheCreator, dar parca pe ei nu putem sa ne suparam.

L-am luat un pic la intrebari pe Christian, regizor-operator imagine-montaj, care ne-a povestit despre aventura inscrisa in competitie.

Daca ti-a incoltit si tie idei despre experiente traite cu prietenii tai, care iti pot aduce premii de pana la 3000 de euro, afla ca te mai poti inscrie in competitie pana pe 5 noiembrie. Nu-i greu, doar arunca un ochi pe brief-ul NESCAFE 3in1 Experiences aici.  Pana una alta, dati drumul la termostat si aruncati un ochi la caldura de pe taramurile elene:

Sa-i citim: 

Echipa

In primul rand Bart Andrei-Christian (regizor, operator imagine, montaj). Pot sa ma mandresc cu un spirit creativ natural, ce nu tine de specializarea mea de inginer in transporturi (o sa ma reprofilez in curand, dar sa nu stie nimeni*) si pot sa ma mai mandresc cu seria de montaje de skate Primavara Edit, care imbina perfect pasiunea mea pentru skateboarding si film making.

Alaturi de mine apar: Andra Vlasceanu (prietena mea) si bunii mei prieteni Vlad Bota, Bogdan Topirceanu si Claudia Ilea. Toti sunt artisti cu acte in regula :)

Pe langa castigarea marelui premiu si aprecierea comunitatii creative, mi-as dori sa obtin cat mai multe vizualizari ale clipului si cine stie, poate ma vede cineva care vrea sa ma scoata din inginerie.

*joke

Cand eram pusti, gasca mea era formata din... si cel mai mult ne placea sa...

Cand eram pusti, am inceput sa merg in skatepark-uri. Si asa a inceput pasiunea pentru skateboarding. Si evident gasca era si inca este formata din oameni care impartasesc aceeasi pasiune.

Cand am crescut, cea mai tare experienta cu prietenii mei a fost...

Clar cea mai tare experienta cu prietenii a fost aceasta excursie in Thasos, Grecia. Imaginile din clip vorbesc de la sine.

Experiente spontane sau planuite la minut?

De fel sunt un planner foarte strict, si dupa ce termin de planificat, sunt un doer foarte strict. Dar experientele sunt mult mai interesante daca sunt spontane.

Cum v-a venit ideea pentru lucrarea inscrisa in concurs?

Fix inainte de plecarea in Grecia, am citit brief-ul si regulamentul competitiei, apoi mi-am dat seama ca se potrivesc manusa cu ce aveam de gand sa facem. Partea de inceput (din atelier) a fost realizata dupa intoarcerea din Thasos. Spiritul Nescafe 3in1 a fost surprins dupa vizionarea mai multor reclame. Dar in final mi-am spus: in clip trebuie sa surprind trairile prietenilor mei inainte si dupa o cana de NESCAFE 3in1.

O intamplare fun de pe „platou" si un making-of in trei cuvinte

Initial nu am vrut sa folosesc cadrul in care apare o imagine din Thasos pe laptop. Voiam sa fie ceva mai direct, asa ca am dat REC si m-am dus usor la Vlad, si i-am spus: HAI SA MERGEM! nu avea nici o logica, dar ne-a facut sa radem cel putin 5 minute. Making-of in 3 cuvinte: Nescafe, Thasos, Edit!

Daca ati fi avut un buget de 10.000 de euro, am fi vazut in video-ul asta...

Nu cred ca ar fi fost multe lucruri diferite. Poate o destinatie nitel mai exotica, un montaj in 4k, si mai mult ca sigur ar fi rulat in cinematografe inainte de proiectarea unui film.

A venit momentul sa le multumiti public prietenilor vostri pentru: 

Multumesc inca o data IQads si The Creator pentru organizarea unor astfel de competitii. Multumesc prietenilor mei Andra, Vlad, Bogdan si Claudia pentru ajutor si ajutor!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related