Adunarea Generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2016

Adunarea Generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2016

Alegerile pentru Comitetul de Organizare al EFFIE Romania 2016 au avut loc in cadrul Adunarii Generale comune IAA Romania – UAPR, reunite in data de 22 octombrie 2015. Membrii celor doua asociatii si-au desemnat reprezentantii prin vot secret.

Comitetul de Organizare are rolul de a coordona, din punct de vedere tehnic, toate activitatile legate de competitia din 2016 si de Gala de Premiere.

In urma procesului de votare, componenta Comitetului EFFIE 2016 este:

Presedinte: Roxana Baias - Vodafone Romania

Membri: Stefan Teodorescu (Ursus Breweries); Stefan Chiritescu (Ogilvy Group); Dana Bulat (United Media); Alexandra Iavorschi (Starcom Mediavest); Raluca Iacob (Publicis Romania); Alina Balan (Lowe & Partners); Simona Potecu (Jacobs Douwe Egberts); Gabriela Ticu (Bergenbier SA); Serban Alexandrescu (Headvertising).

Incepand cu editia 2016, Effie Romania se va alinia integral normelor competitiei internationale.

EFFIE este un festival international sub licenta Effie Worldwide, care premiaza eficienta in comunicare si marketing. De peste 45 de ani, premiile EFFIE reprezinta o recunoastere a eficientei proiectelor de marketing si comunicare dezvoltate de companii si agentii de pe sase continente si din peste 40 de tari.

In Romania EFFIE se afla la a 12-a editie si va fi organizat conform traditiei, in parteneriat de catre IAA Romania si UAPR. EFFIE Romania, ca si EFFIE Worldwide, premiaza cele mai eficiente campanii de comunicare si rolul semnificativ al acestora in atingerea si depasirea obiectivelor de business.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related