Coca-Cola Romania crede in Echipa Nationala de Juniori

Coca-Cola Romania si Cristian Chivu cred in Echipa Nationala de Juniori a Romaniei. Prin programul Coca-Cola Football Camp, 10 membri ai Echipei Nationale de Juniori vor pleca intr-o tabara de fotbal de patru zile organizata de catre Coca-Cola, in perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Germania.

Tinerii jucatori vor experimenta senzatia de a intra pe un teren de fotbal la un campionat mondial, in fata unui stadion arhiplin. Ei vor avea sansa sa asiste la meci, noua dintre ei ca purtatori ai steagurilor celor doua tari, iar cel de-al zecelea membru al echipei ca insotitor al arbitrului. Excursia in Germania le rezerva insa si alte surprize: Cristian Chivu va veni special in tabara Coca-Cola pentru a se intalni cu juniorii Nationalei de fotbal, vor lega prietenii cu alti tineri pasionati de fotbal din intreaga lume, vor face schimb de experinta, vor invata noi tactici de joc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related