Golin este agentia de PR #1 in Romania

Golin este agentia de PR #1 in Romania

Golin a fost desemnata cea mai performanta agentie de PR din Romania in cadrul editiei 2015 a Galei BizPRAwards. Astfel, Golin reuseste o noua premiera, fiind singura agentie de PR care isi mentine pozitia de lider in top pentru al doilea an consecutiv.

"Performanta de a fi pe primul loc in topul Biz doi ani la rand se datoreaza oamenilor din echipa Golin, care sunt pasionati si implicati 100% si contribuie zi de zi la a fi cei mai performanti pe toate cele patru paliere atat de importante pentru industria de comunicare: analiza, creativitate, implementare si raportare. Le multumim clientilor nostri – care au avut incredere in noi de-a lungul timpului si cu care impartasim ambitia de a fi cei mai buni. Scriem impreuna istoria industriei de PR in Romania, iar acest lucru se intampla pentru ca we #goallin", spune Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania).

Tot in cadrul galei BizPRAwards 2015, Golin a primit premiul pentru Cea mai buna reputatie in PR in 2015.

Topul celor mai performante 30 de agentii de PR este un studiu BIZ si Unlock Market Research realizat in baza colectarii si analizei indicatorilor care vizeaza performantele financiare ale agentiilor si imaginea pe care acestea o au in randul companiilor care platesc pentru servicii de consultanta in comunicare. Materialul este rezultatul corelarii celor doua clasamente preliminare, fiecare avand cate o pondere egala (50% - 50%).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related