Primul eveniment care sfideaza toamna: SUMMER in NOVEMBER

Primul eveniment care sfideaza toamna: SUMMER in NOVEMBER

Pe 14 noiembrie sfidam vremea rea de toamna si ne reCream propria vara in cadrul unui eveniment special: Summer in November.

Evenimentul te asteapta alaturi de Robin and the Backstabbers, Travka, YellLow si Silent Strike si te invita sa retraiesti atmosfera unui festival de vara, cu muzica buna si atmosfera pe masura. In plus, se va prinde si un rasarit demn de Vama Veche intr-un after party de poveste.

Asadar, pe 14 noiembrie, TY EVENT HALL, o locatie noua si accesibila, situata central, in Magazinul Unirea, se transforma intr-un refugiu din calea temperaturilor scazute si gazduieste propria noastra Summer in November.

SILENT STRIKE este unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania, binecunoscut pentru mixurile sale electro si pentru coloanele sonore de film pe care le-a realizat. Cu ocazia Summer in November, Silent Strike a promis ca va prezenta si mixuri “proaspete”.

YELLLOW a infuzat un stil inedit de electro pop in muzica de la noi, imbinand doua concepte total opuse: yell (digital, ascutime a sunetului) si low (bass, down tempo). De pe scena Summer in November nu vor lipsi cele mai tari piese ale trupei formate din Andi, Luiza, Grif si Alex precum Scream, Crimson sau Out of Me.

Din 2002 de cand a luat fiinta, TRAVKA se prezinta drept una dintre cele mai reprezentative formatii rock ale generatiei sale, gratie sound-ului aparte si versurilor poetice. “Corabia nebunilor”, “Vreau sa simt Praga” sau “OKEAN” sunt deja discuri de referinta pentru cultura underground.

Pe 14 noiembrie, la ceas de seara, se va cobori Arhanghelsk’ul in Stalingrad purtat pe bratele celor de la ROBIN AND THE BACKSTABBERS. Una dintre cele mai apreciate formatii de alternative rock, remarcandu-se prin creativitate si inovatie, Robin and the Backstabbers au ajuns sa detina un palmares impresionant in doar 4 ani de la infiintare.

Motto-ul Summer in November este simplu: “cand viata iti ofera picaturi de ploaie, mixeaza-le intr-un cocktail de vara”.

Asadar, pe 14 noiembrie in TY EVENT HALL se da intalnire la cel mai cool protest impotriva toamnei, cu muzica pe alese, happening-uri si distractie pe cinste.

Summer in November este un eveniment sprijinit de Piraeus Bank si Rockstar.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, la pretul promotional de 38 de lei (pana la data de 13 noiembrie inclusiv), urmand ca, in ziua evenimentului, biletele sa fie disponibile doar la intrarea in locatie la pretul de 45 de lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related