Mona Nicoara: E un cliseu, dar serios ca asta e lucrul cel mai fain la facutul de filme — tot ce vine inainte de premiera

Mona Nicoara: E un cliseu, dar serios ca asta e lucrul cel mai fain la facutul de filme — tot ce vine inainte de premiera
Foto: Anamaria Tatu/Avangarda Crepusculara

Pe Mona Nicoara am intalnit-o prima data in 2013, cand a fost unul dintre speakerii conferintei The Power of Storytelling. Imi amintesc ca inainte sa ajung la eveniment nu stiam prea multe despre ea. Stiam doar ca studiase la Columbia University, ca e regizor de filme documentare si ca locuieste la New York. Dar mi-a placut din prima clipa.

Mona a vorbit atunci cu o convingere greu de reprodus despre ce a insemnat lucrul la proiectul Scoala Noastra (Our School). Ne-a povestit despre realizari, despre greutati si ne-a aratat ce inseamna „bucataria” din spatele crearii unui film documentar. De atunci, am urmarit-o constant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related