A murit Frank Budgen, regizorul reclamelor "Tag" (Nike) si "Mountain" (Sony PlayStation)

A murit Frank Budgen, regizorul reclamelor "Tag" (Nike) si "Mountain" (Sony PlayStation)

Frank Budgen, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de reclame, a murit la 61 de ani, bolnav de cancer.

Printre spoturile legenda pe care le-a realizat se numara "Tag" pentru Nike sau "Mountain" pentru Sony PlayStation, ambele premiate la Cannes.

Mountain a fost mentionat si de Mihai Gongu, pe Facebook, anuntand moartea regizorului: “The best commercials director of all time passed away yesterday. The legacy of his best ad lingers on in the streets of Bucharest these days”.

Budgen a fost numit, in 2012, la aniversarea a 50 de ani, cel mai premiat regizor de reclame din Marea Britanie. A inceput drept copywriter la BBDO, a lucrat la Saatchi si BMP DDB Needham, unde a inceput sa regizeze.

Tag:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related