Ana Doaga (Grafica si Tipar): Printul nu pleaca nicaieri. Pentru cei care stiu sa foloseasca mixul de marketing in favoarea lor, el a fost si ramane un element de actualitate

Grafica si Tipar se pozitioneaza dincolo de serviciile standard oferite de companiile de productie tipografica, intelegand ca printul trebuie sa-si depaseasca conditia pentru a tine pasul cu evolutia comunicarii, creativitatea trebuind sa faca parte integranta din orice serviciu pe care il ofera.

Am stat de vorba cu Ana Doaga (Brand Manager, Grafica si Tipar) despre evolutia brandului, actualitatea printului si structura portofoliului de clienti. Chiar daca majoritatea clientilor lor sunt cei finali, Ana ne-a povestit ca, din partea productiei, se vede necesitatea unei colaborari mai stranse cu oamenii din agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

SectiuneRelated