Initiative a creat Blog.initiative, disponibil odata cu inceperea Cupei Mondiale FIFA 2006

Initiative creeaza Blog.initiative, a carui lansare coincide cu debutul Cupei Mondiale FIFA 2006. Pe intreg parcursul campionatului, vor fi difuzate stiri internationale si locale, opinii si sugestii privind Cupa Mondiala FIFA 2006, atat pentru investitorii in publicitate, cat si pentru specilistii media sau pentru marele public.

Pe Blog.initiative sunt disponibile deja previziunile Initiative legate de audienta globala a campionatului, eveniment despre care Initiative estimeaza ca va atrage cele mai mari audiente TV. De asemenea, pe Blog.initiative se gasesc informatii complete despre categoriile de telespectatori care urmaresc aceste meciuri. Tot pe Blog.initiative, se va gasi o retrospectiva a audientelor globale ale competitiilor similare din anii 1998 si 2002.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related