[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Terapia Nescafe si Muzicafea: Ideea pentru "Terapia Nescafe" a venit chiar la filmarile pentru primul clip

[NESCAFE 3in1 Experiences: participantii] Autorii Terapia Nescafe si Muzicafea: Ideea pentru "Terapia Nescafe" a venit chiar la filmarile pentru primul clip

Se iau trei oameni de video si patru dintre prietenii lor. Se amesteca bine intr-un brainstorming rapid si apare o idee, materializata in video-ul "Muzicafea". Dar Ionut, Alberto si Anton nu s-au oprit aici, nu, nu: le-a venit ideea pentru al doilea video aprobat in competitia NESCAFE 3in1 Experiences de pe platforma TheCreator: "Terapia Nescafe". Le vedeti pe amandoua mai jos si puteti intra pe site pentru a va vota preferatii pana pe 18 noiembrie. Iata: 

Ii cunoasteti pe realizatorii celor doua videoclipuri mai jos:

Echipa

Povestea noastra incepe cu un workshop de productie video unde se intalnesc trei dintre creatorii clipurilor – Ionut, Alberto si Anton. Dupa workshop, Ionut vine cu ideea sa intram in concurs. "O idee excelenta" aproba ceilalti doi. Pentru filmare, Alberto apeleaza la Amir si Diana (care il aduce si pe Gheo), iar Anton vine impreuna cu Mirela. Asa se activeaza gasca noastra de prieteni – prin Nescafe. Ne mandrim cu pasiunea noastra si ne dorim sa invatam cat mai multe pentru a deveni cat mai buni in ceea ce facem.

Cand eram pusti, gasca mea era formata din... si cel mai mult ne placea sa...

Cand eram pusti, unul dintre noi traia in Dragasani, altul in Zimnicea, iar ceilalti in Bucuresti, dar cu totii aveam un lucru in comun, ne jucam cu tevile din PVC cu cornete.

Cand am crescut, cea mai tare experienta cu prietenii mei a fost...

Credem ca cea mai tare experienta pe care a avut-o toata lumea este aceea in care ne-am dus cu prietenii la munte si am inchiriat toata cabana, iar de acolo preferam sa nu ne mai gandim la ceea ce s-a intamplat...sau nu ne amintim.

Experiente spontane sau planuite la minut?

Fiind personalitati foarte diferite, putem avea atat experiente spontane, cat si planuite. Anton de exemplu s-a nascut cu time managementul, Alberto cu atentia la detalii, iar Ionut cu creativitatea, pe cand actorii dau dovada de o energie debordanta.

Cum v-a venit ideea pentru lucrarea inscrisa in concurs?

Din fericire, nu am intampinat niciun obstacol, in afara de epuizarea pliculetelor de Nescafe 3 in 1 pentru filmare (dar am rezolvat, dand o fuga pana la cel mai apropiat magazin si aprovizionandu-ne). Pentru ideea din spatele clipului "Muzicafea" am dezbatut doar cateva ore (la cafea). Ideea pentru "Terapia Nescafe" a venit chiar la filmarile pentru primul clip. A fost ceva spontan iar ideea a fost dezbatuta intens pentru jumatate de ora, dupa care ne-am pus pe treaba.

Un making-of in trei cuvinte

O intamplare fun ar reprezenta-o dublele nesfarsite pentru cadrul din "Muzicafea" in care Mirela prinde pliculetul de Nescafe. Nu ne-a iesit nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Am pierdut numaratoarea dupa douazeci. Iar cand, in sfarsit, ne-a iesit, Mirela s-a uitat in obiectiv. Asa se explica si taietura brusca de montaj din acea secventa. Un making-of in trei cuvinte: oboseala, glume si cafea.

Daca ai fi avut un buget de 10.000 de euro, am fi vazut in video-ul asta...

Daca am fi avut un buget de 10.000 de euro, video-ul ar fi fost un trailer pentru un film de lungmetraj despre Nescafe.

A venit momentul sa le multumiti public prietenilor vostri pentru:

Prieteni, va multumim sustinere, pentru incurajare, pentru voturi si mai ales pentru feedback (chiar ne ajuta).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related