Metropotam. ro - un brand dedicat creaturilor urbane

Metropotam.ro a luat nastere ca un brand dedicat creaturilor urbane. Brandient a fost angajata de catre un grup de tineri antreprenori din Bucuresti pentru a crea strategia, numele si designul identitatii noului brand. Lansat ca un blog/ghid care sa acopere evenimentele si viata din Bucuresti, brandul a fost construit cu un potential relevant si in alte domenii.

Personalitatea brandului este construita in jurul unei abordari spirituale, curioase si auto-ironice. Numele "metropotam" a fost creat pentru a defini intr-un mod "cool" si cuceritor creaturile urbane care formeaza opinii si tendinte in stilul de viata si care folosesc timpul liber pentru a evada din grijile cotidiene. Personajul Metropotam, desprins parca din benzile desenate, a fost conturat astfel incat sa intareasca atat strategia brandului cat si memorabilitatea numelui. Dominanta de un rosu aprins este menita sa sublinieze pasiunea franca pentru viata la oras.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related