Dam startul la Advertising Week BUCHAREST- o saptamana dedicata in intregime advertisingului si marketingului de top

Dam startul la Advertising Week BUCHAREST- o saptamana dedicata in intregime advertisingului si marketingului de top

Advertising Week, intalnirea anuala a comunitatilor creative, proiect organizat de Advice Students, va avea loc intre 23 si 28 noiembrie sub conceptul Future Advertising. Dam startul inscrierilor la seria de conferinte, workshop-uri, seminarii si ateliere, formularele de inscriere la evenimente fiind disponibile pe advertisingweek.ro.

Cu ajutorul partenerilor si colaboratorilor nostri din Bucuresti, ne propunem, la prima editie din acest an, sa mapam cele mai interesante locuri din oras: de la start-up-uri, ateliere de creatie, studio-uri foto, hub-uri, pana la bristo-uri si mini cafenele de colt, iar impreuna sa descoperim povesti adevarate de business. Printre locatiile participante enumeram: UniCredit Tower, Connect Hub, Maison 13, Dizainar, ArCub si La Follie.

Pentru ca cele mai bune sfaturi sunt primite de la oamenii care lucreaza de ceva vreme in industria creativa, o parte dintre speakerii prezenti in anul acesta vor fi: Elisabeta Moraru - Industry Manager la Google, Anca Nuta - Communication Director si First Vice President la UniCredit Tiriac Bank, Ruxandra Ichim - Crestemidei.ro, Tereza Tranaka - Managing Partner la Oxygen PR, precum si Ioana Sopov - Freelance Illustrator & Graphic Designer.

Cele mai importante subiecte ale agendei se regasesc sub umbrela Future Advertising – viziune si inovatie.

"Ne dorim ca in aceasta prima editie a Advertising Week sa descoperim impreuna cu participantii ce inseamna viitorul in industriile creative si in advertising. E timpul ca studentii si tinerii profesionisti aflati la inceput de drum sa inceapa sa cunoasca din ce in ce mai bine posibilitatile de dezvoltare ale acestui segment in viitor. E important sa stie catre ce se indreapta si cum pot fructifica cunostintele acumulate: fie in companii, fie pe cont propriu ca antreprenori." - Andreea Popescu (Project Manager al proiectului).

Principalul obiectiv al Advertising Week este de a facilita drumul oricarui aspirant catre industria creativa si marketingul de top. Prin intermediul seriei de evenimente pe care le organizam ne dorim sa construim in timp o comunitate deschisa. Accesul la educatia alternativa este misiunea organizatiei noastre.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related