Prospero a realizat pentru al cincelea an consecutiv Festivalul International Tuborg

Prospero, impreuna cu Tuborg, a organizat la Bucuresti a cincea editie consecutiva a Festivalului International Tuborg. Realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, festivalul a avut loc in perioada 26 mai- 4 iunie 2006, in Piata Constitutiei.

Incepand cu 2002, Festivalul International Tuborg reprezinta un eveniment de referinta pentru peisajul de gen din Romania, adresandu-se deopotriva iubitorilor de bere de calitate si pasionatilor de muzica buna.
Cei prezenti au avut bucuria de a trai in fiecare seara a festivalului o atmosfera de petrecere, relaxare si voie buna, data atat de cele 16 sortimente de bere internationala prezente in festival cat si de numeroasele concerte live sustinute de artisti si trupe din tara. Nu au lipsit de la eveniment formatii precum Zdob si Zdub, Vita de Vie, Vama Veche, Directia 5, Holograf, Voltaj, Cargo, Vank, Iris sau solisti precum Pavel Stratan si multi altii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related