United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

United gestioneaza comunicarea pentru P3 in Romania

United, agentie full-service de marketing, prezenta pe piata de 15 ani, gestioneaza contul de relatii publice si comunicare pe Romania al P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai importanti investitori, dezvoltatori si manageri de proprietati europene de logistica, cu un portofoliu impresionant de active totalizand 3 milioane de m2 in noua tari si terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,3 milioane de m2 de noi spatii.

P3 este in plin proces de extindere in Romania. In prezent, detine parcul P3 Bucharest, situat la intrarea in Bucuresti, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, care cuprinde 215.000 m2 de spatii pentru depozitare ocupate in totalitate si 40 de hectare de teren ce permit dezvoltarea a peste 160.000 m2 de spatii suplimentare.

Incepand din luna octombrie 2015, in cadrul acestui parteneriat, United va construi strategia anuala de comunicare a P3 in Romania, o piata cheie pentru companie. United va oferi servicii de PR online si offline: consultanta, relatii cu presa nationala si locala, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza.

Divizia de PR a agentiei United isi propune sa creasca notorietatea companiei in Romania si sa intareasca pozitia de lider pe segmentul sau, prin expunerea in media, in cadrul unor campanii de relatii publice integrate. United va completa si sprijini strategia de marketing deja existenta a companiei, pentru a contribui la cresterea sa in Romania.

Peter Bečar (Managing Director P3 pe Europa Centrala si de Est si al P3 Romania) declara: "Romania este o piata importanta pentru noi, una cu potential puternic de crestere si dezvoltare. Achizitia celui mai mare parc logistic din tara, P3 Bucharest, la inceputul anului 2015 si planurile noastre de dezvoltare demonstreaza implicarea noastra. Am ales sa lucram cu United datorita expertizei sale in media si faptului ca intelege si cunoaste in profunzime piata de real estate. Suntem nerabdatori sa lucram cu echipa United si sa experimentam felul in care isi vor folosi creativitatea pentru a sublinia pasiunea noastra pentru depozite".

 

Dan Cirstea (Managing Partner United.Marketing Partner) declara: "United este prima agentie de marketing din Romania cu o divizie specializata in marketingul pentru real-estate. Pentru noi, este o onoare si o provocare sa lucram pentru P3, unul dintre liderii europeni ai segmentului de dezvoltare si management al spatiilor logistice. Cum infrastructura si logistica sunt prioritati mari ale dezvoltarii economice in Romania, ne dorim ca, alaturi de echipa P3, de partenerii nostri din presa de specialitate si de organizatorii de evenimente de business, sa punem umarul la cresterea companiei si sa atragem noi clienti care vor sa se extinda in Romania".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related