Creativii vorbesc pe IQads

Astazi, 13 iunie, 2006, Mihai Coliban, Creative Director la Lowe & Partners, este invitatul special al forumului IQads din aceasta saptamana. In intervalul orar 15.00 - 17.00, directorul de creatie va raspunde live la toate intrebarile ce ii sunt adresate, dar si celor primite anterior. El va continua sa intre pe forum in fiecare zi si sa raspunda mesajelor lasate in cursul zilelor precedente.

Mihai Coliban conduce departamentul de creatie al unei agentii aflate in acest moment in plina ascensiune si care a reusit sa surprinda placut la festivalul Ad'Or din acest an. Portofoliul Lowe & Parners cuprinde conturi precum Compania de Bere Romania, Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, TNT, Motorola, Adesgo, ButanGas Romania, Banii Nostri, Unicef, Unilever, etc.
De altfel, in acest an, Mihai Coliban va reprezenta Romania in juriul de la Golden Drum, cel mai mare festival de publicitate din Europa Centrala si de Est, desfasurat la Portoroz.
Referitor la aceasta invitatie Mihai Coliban declara: "O sansa de a raspunde solicitarilor miilor de fani din intreaga lume. Astept intrebarile alea grele, anonime, rod al resentimentelor, ignorantei sau orgoliului. Sunt oricand de preferat indiferentei. "

"A venit timpul sa readucem invitatii speciali pe forumul nostru. Cum de fiecare data "aceste intalniri" s-au bucurat de mare succes, suntem convinsi ca si de aceasta data vom asista la discutii interesante si incitante. IQads isi propune sa aduca lumea publicitatii mult mai aproape de cei interesati, iar forumul reprezinta un aspect esential in acest sens", a declarat Marius Cristea, din partea IQads.

Discutia cu Mihai Coliban poate fi urmarita la http://www.iqads.ro/forum/ftopic2421.html

Despre IQads
IQads este cel mai mare portal dedicat publicitatii din Romania. Avand o audienta lunara de peste 100 000 de vizitatori, IQads se adreseaza pasionatilor de publicitate, atat profesionisti ai industriei de advertising, marketing sau media, cat si simpli consumatori de publicitate, iubitori ai reclamelor inteligente. Datorita continutului bogat in informatie si actualizarilor permanente, IQads reprezinta pentru oricare dintre acestia "cea mai lunga pauza publicitara".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related