White Friday de la Rogalski Damaschin, cu servicii de comunicare pro-bono pentru ONG-uri si start-ups

White Friday de la Rogalski Damaschin, cu servicii de comunicare pro-bono pentru ONG-uri si start-ups

Pentru al doilea an consecutiv, Rogalski Damaschin Public Relations, lanseaza o noua editie White Friday, oferind servicii de comunicare pro-bono.

Programul este valabil incepand de vineri, 27 noiembrie 2015, ora 13:00 pana pe 29 noiembrie, ora 23:59 si se adreseaza in exclusivitate ONG-urilor si start-up-urilor care pot demonstra ca prin ceea ce fac schimba in bine viata oamenilor.

Pachetele de training incluse in programul White Friday sunt in numar de 15, cate cinci pentru fiecare din categoriile de mai jos si pot fi achizitionate cu idei de fapte bune.

  • Offline Reputation Management Tools in an Online Era – Ce instrumente offline te ajuta sa ai grija de reputatia afacerii tale intr-o lume condusa de comunicarea online?
  • Brand Storytelling – Despre puterea unui brand si oportunitatile de a construi povesti in jurul acestuia, ca parte a initiativelor de marketing
  • Navigating Through an Online Crisis – Cum te pazesti de o criza online si ce faci daca te trezesti direct in mijlocul ei?

Serviciile achizitionate prin programul “White Friday” vor fi livrate in perioada martie – mai 2016.

 

White Friday, o initiativa unica pe piata serviciilor de comunicare din Romania

Anul trecut, 26 de organizatii neguvernamentale si start-ups au solicitat serviciile de comunicare Rogalski Damaschin Public Relations in cadrul programului White Friday.

Initiativa a introdus in premiera pentru piata romaneasca a serviciilor de comunicare conceptul de Black Friday, transformandu-l insa in White Friday. Aceasta reprezinta o ocazie pentru ONG-uri si start-ups sa achizitioneze servicii de comunicare doar cu fapte bune, prin prezentarea unor idei sau planuri de fapte bune.

In 2014, agentia a epuizat in doar 24 de ore pachetele de servicii si a decis sa suplimenteze „stocurile” si sa ofere serviciile de comunicare tuturor celor care s-au inscris.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related