SeniorHyper se afiliaza retelei internationale Lowe Profero

SeniorHyper se afiliaza retelei internationale Lowe Profero

SeniorHyper devine Lowe Profero Bucuresti prin afilierea la aceasta retea internationala cu 17 ani de experienta in servicii integrate de digital si cu o prezenta globala in Europa, SUA si regiunea Asia-Pacific. Astfel, agentia de digital a grupului Lowe Romania va fi al 13-lea birou al retelei Lowe Profero la nivel global.

 „Comunicarea digitala reprezinta o prioritate strategica pentru grupul nostru, astfel incat, pentru a dezvolta expertiza business-ului nostru in aceasta directie, am decis sa ne aliniem la o retea internationala puternica. Imediat ce am cunoscut echipa Lowe Profero, am simtit ca rezonam cu viziunea, capabilitatile si referintele acestui brand, pe care dorim sa le valorificam si in piata din Romania. De asemenea, Lowe Profero incorporeaza un ADN si o abordare de business apropiate de valorile grupului nostru”, spune Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO, Lowe Romania.

Lowe Profero este o retea cu birouri in piete importante de digital ale lumii, cum ar fi New York, San Francisco, Londra, Singapore, Sydney, Hong Kong sau Tokyo. Insumand peste 600 de specialisti, reteaua livreaza solutii creative, de tehnologie si media performance pentru toate platformele de comunicare cu ajutorul propriilor instrumente special proiectate si adaptate celor mai noi tendinte din industrie.

„Cunoscand echipa din Bucuresti, am inteles ca aceasta este o piata in crestere, cu competente ce ne pot ajuta sa livram solutii si mai bune catre clientii nostri globali. Grupul Lowe Romania si SeniorHyper au o echipa de leadership fantastica. Suntem mandri ca lansam Lowe Profero aici si ca o echipa atat de talentata si dinamica ne preia numele si devine partenerul nostru. Cu talentele si performantele noastre dovedite, cu instrumentele inovatoare si know-how-ul international, credem ca vom obtine succese importante pentru clientii locali si globali, in urma acestei lansari. Suntem pregatiti sa aplicam aici filosofia noastra de business – Lowe Profero Way: Find, Inspire, Connect – care combina media, strategia de comunicare si creativitatea, o abordare holistica ce livreaza rezultate clientilor nostri”, declara Dale Gall, CEO EMEA Lowe Profero.

SeniorHyper este una dintre cele mai importante agentii de digital advertising din Romania, cu o echipa de 42 de specialisti si o experienta de 8 ani pe aceasta piata. Combinand creativitatea cu inovatia tehnologica, SeniorHyper a dezvoltat campanii de comunicare integrate ce au generat rezultate de business pentru clienti de renume precum Orange Romania, ING Bank Romania, Wrigley Romania & Bulgaria, Caroli Foods, Nordic, Roche Diagnostics Romania, AFI Europe, Scandia, Antipa.

„De la 1 ianuarie 2016, SeniorHyper devine Lowe Profero Bucuresti. Afilierea la reteaua globala Lowe Profero ne ofera o oportunitate importanta de a creste valoarea adaugata pe care o aducem clientilor nostri. Experienta retelei noastre in campanii digitale curajoase, memorabile si eficiente, multe recunoscute de industrie cu premii prestigioase, ne va ajuta si ne va provoca, in acelasi timp, sa ne dezvoltam serviciile cu un plus de inovatie si sa initiem astfel noi trenduri in piata locala”, adauga Ana-Maria Ghiurca, Client Service Director Lowe Profero Bucuresti.

 

 

Lowe Profero a dezvoltat parteneriate de lunga durata cu clienti precum Apple, Unilever, Western Union, Mercedes-Benz, Seat, Lufthansa, Marks&Spencer, Barclays, J&J, FedEx, BBC etc. Experienta Lowe Profero se traduce in premii de prestigiu castigate de-a lungul timpului – precum “Golden Lion Cyber Awards”, pentru campania “Mini Cooper, Follow the white rabbit”, la festivalul Cannes Lion.

Agentia SeniorHyper a fost recunoscuta, la randul sau, cu peste 20 de premii la o serie de festivaluri locale si internationale precum Internetics (premiul Best Use of Technology pentru proiectul „Orchestra interactiva Orange”), Effie, Webstock Awards, ADC*RO Awards, IAB Mixx Awards, Best Ads, US Web Advertising Awards, International Festival NYC si Golden Drum.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related