V-a bucurat felicitarea primita? Acum se-arata si al doilea castigator al competitiei Layeru-i Ler

V-a bucurat felicitarea primita? Acum se-arata si al doilea castigator al competitiei Layeru-i Ler

Speram ca va gasim cu bine. 
Judecand dupa toate felicitarile trimise de pe platforma Sarbatori Acasa, nici nu are cum sa fie altfel.
Dupa cum va spuneam acum o luna, a venit momentul sa facem si noi un cadou de Craciun celui de-al doilea castigator al competitiei de design Layeru-i Ler.

Impropriu spus noi, caci voi l-ati ales: Premiul de Popularitate in valoare de 1.000 de euro, ajunge la Laura Leonte, cea a carei felicitare, OM DRAG, a fost cea mai trimisa din platforma de sarbatori a brandului Timisoreana.

Cele 30 de lucrari din care v-ati putut alege preferata n-au fost desenate la vreun Pol indepartat, ci chiar in casele romanilor: competitia de design Layeru-i Ler, inceputa acum mai bine de o luna, le-a provocat artistilor imaginatia. Rezultatul? Modele pentru toate gusturile si paletele cromatice: nu mai putin de 150, pe care le puteti vedea in continuare pe platforma TheCreator.

Mai departe, calculul e simplu, chiar si pentru un Grinch intr-ale matematicii: primele 30 de locuri, alese de juriul profesionist si public, v-au incantat si bucurat familia si prietenii, atunci cand postasul le-a batut la usa.
Dintre ele, una a ajuns in cele mai multe dintre casele romanilor.

Acestea fiind spuse, va uram sarbatori cu casa, masa si halbele pline!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related