Noul Delikat - o mica gradina…cu 30% mai multe legume

Delikat adauga cu 30% mai multe legume retetei care l-a facut cel mai popular condiment universal de pe piata romaneasca si aduce in bucataria fiecarei gospodine o mica gradina de legume.

'Delikat este aici de peste 20 ani ca lider al unei piete pretentioase, o piata a gustului bun si a mancarurilor excelente. Consumatorii se asteapta de la noi sa stim ce au nevoie pentru ca mancarea gatita de ei sa fie unica. Suntem convinsi ca noul Delikat este exact ce asteptau de la noi- a declarat Alexandra Gatej, Presedinte al Unilever South Central Europe, cu ocazia prezentarii noului Delikat.
Noul Delikat - mica ta gradina de legume - este modul in care Delikat va comunica imbunatatirea adusa retetei si ilustrarea rolului pe care un astfel de produs il are in reusita unei mancari gustoase. Cu cele 6 legume in plus pe care noua reteta Delikat le contine - ceapa, usturoi, praz, varza, rosii,telina - numarul total de legume din produs se ridica la 14.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related