Savana si Ogilvy construiesc o comunicare cu stiinta

Ogilvy & Mather Bucharest este castigatoarea licitatiei organizate de Fabryo Corporation - "Creator de vopsele". Ogilvy & Mather a fost astfel desemnata agentia de brand responsabila cu dezvoltarea strategica si creativa a marcii de vopsea Savana, din portofoliul Fabryo - "Creator de vopsele".

Primul proiect dezvoltat de Ogilvy & Mather in cadrul noului parteneriat a fost creatia si organizarea standului cu care Savana a fost prezenta la targul Construct Expo Ambient de la Bucuresti. Eroul din portofoliul Fabryo care a stat in centrul atentiei si in jurul caruia a fost conceput standul este noua vopsea Savana cu Teflon®, o inovatie exclusiva pe piata romaneasca de vopsele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related