Sistemul Coca-Cola in Romania a inaugurat cea mai performanta linie de imbuteliere aseptica de pe piata

Sistemul Coca-Cola in Romania anunta finalizarea investitiei de 17 milioane de euro in noua linie aseptica de imbuteliere din cadrul fabricii Coca-Coca HBC din Timisoara, prin care bauturile racoritoare pasteurizate se imbuteliaza in mediu aseptic si fara conservanti. Linia de imbuteliere este in faza de testare, in aceasta perioada specialistii punand la punct ultimele detalii privind functionarea echipamentelor la parametri optimi.

Noua linie de imbuteliere utilizeaza solutii tehnologice de varf ce ofera atat siguranta necesara pentru produse, cat si eficienta si in final, productivitatea ridicata a intregului proces.
Dintre marcile din portofoliul companiei, Nestea si marci din gama Cappy, vor fi imbuteliate prin acest proces tehnologic de ultima ora, in ambalaje PET de 0,5 si 1,5 litri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune


Comentarii

alina suciu
acum 16 ani
ma numesc suciu alina si sunt studenta la stiinte ec, oradea an IV.As avea o rugaminte la dvs, daca se poate?as dori cateva informatii referitoare la calitatea produselor coca-cola deoarece as avea nevoie de ele pt sustinerea lucrarii de licenta.Daca nu se poate as dori macar sa imi spuneti la cine as putea apela pt aceste informatii.

Va multumesc anticipat>

alina suciu

[email protected]



Branded


Related