Lumea SEO PPC #134 – Google Analytics

Lumea SEO PPC #134 – Google Analytics

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 17 decembrie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 12a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Google Analytics.

Cei 3 speakeri vor aborda tema din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Online Marketing. Vom discuta despre rolul platformei in strategia pentru 2016, ce metrici sa folosim pentru a urmari succesul campaniilor noastre online si ce noutati ne-a adus Google Analytics in 2015.

Speakerii editiei sunt: Dragos Smeu (Performance Manager, Kubis Interactive), Adelina Oprea (Marketing Manager, FashionUp) si Mihai Aperghis (SEO Specialist & CEO, Vertify)

 

Dragos Smeu – Performance Manager @ Kubis Interactive

Performance Manager @Kubis Interactive, cu peste 5 ani de experienta in marketing online si pay per click marketing. Am investit bugete de peste 1 milion de euro in campanii PPC, pentru aproximativ 150 de clienti din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de carti, fashion sau de agricultura pana la B2B sau platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.

 

Adelina Oprea – Marketing Manager @FashionUp

Face marketing online de 5 ani si este dependenta de online si digital marketing. Zona de fashion este una din preferatele ei. De 6 luni este Marketing Manager la fashionup.ro. Cel mai mult ii place sa creeze campanii ce fac buzz si care starnesc interesul.

 

Mihai Aperghis – Specialist SEO la Vertify

Mihai este specialist SEO, fondator al agentiei Vertify. Are experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor SEO si este specializat in campanii de content marketing si audituri si analize tehnice. Din 2014, acopera partea de SEO in HotSeat, un proiect dedicat construirii de strategii integrate pentru brand-uri in mediul online.

 

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia,DWF, Retargeting, Netopia si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related